Nytt unikt samarbete skapar helhetslösning för språktjänster

2012-03-15

Tre företag inom mediabranschen – Kommunicera Communications, Nordisk Undertext och TMP Media Group – inleder nu ett samarbete i syfte att förenkla och effektivisera hanteringen av översättning, undertext och speaker på olika språk.

”Under en längre tid har vi på Kommunicera märkt av en ökad efterfrågan på helhetslösningar; både översättning, undertext och röstinspelningar”, säger Johan Laestadius, VD för Kommunicera.
”Vi tog kontakt med våra samarbetspartners Nordisk Undertext och ljudproduktionsbolaget TMP och undersökte möjligheten till ett tätare samarbete. Och där är vi nu, vilket känns både spännande och positivt.”

Med tre olika kompetenser men bara en kontaktperson hoppas företagen kunna jobba snabbare, billigare och effektivare mot kunderna.
”Uttrycket one stop shop för språktjänster är ett passande namn på vår tjänst”, säger Calle Carlsson, projektledare på TMP.

”Alla våra tre företag har många års kompetens och erfarenhet av stora projekt med många språk inblandade. Detta tillsammans med ny teknik gör oss till ett intressant alternativ för många typer av kunder, både nationella och internationella”, tror Pelle Nauclér, VD på Nordisk Undertext

För mer info kontakta: Johan Laestadius
031-3461508
johan@kommunicera.se
Kommunicera Communications AB, Sockerbruket 17, 414 51 Göteborg | 031-346 15 00 | info@kommunicera.se

© Kommunicera Communications 2010-2015, Kommunicera översättningar AB 1995-2010